Go to Top

Lediga tjänster

Är du den som ska ta bolaget in i framtiden?

Hjelm och Berg är ett traditionsenligt murarföretag beläget i Ski söder om Oslo. Företaget startades av Frank Hjelm och har funnits sedan 1984. Under dessa år har Hjelm och Berg arbetat upp en god renommé på den norska marknaden som har givit många fina samarbetspartner i branschen. På senare år har firman specialiserat sig på mur- och putsarbeten med huvudsaklig inriktning på tegelmurning i större projekt, Firman har en god ekonomisk grund att stå på. Den gedigna firman står nu inför ett generationsskifte och söker dig som vill gå vidare i livet och satsa på delägarskap och utveckling inom murararbetet.

Är du den person som vi söker?

Detta kommer att bli en utvecklingsresa med stora utmaningar för dig som ansvarig för firman. För detta krävs stor kunskap inom tegelmurning och att leda och engagera medarbetare. Du som person har förmågan att samarbeta och skapa relationer med många människor på olika nivåer och funktioner. Samtidigt har du initiativ och driv att utvecklas. Du kommer att ansvara för hela projekt från kalkylerna till offerering och därefter planering och genomförande. Du är även ansvarig för kvalité, arbetsmiljö, ekonomi och tidsplanering. Till denna utmaning söker vi nu en person som kan leda firman till reell och hållbar utveckling. För rätt person kommer vi att erbjuda ett stimulerande uppdrag med delägarskap på sikt och en utvecklade framtid som börjar med dig som nyckelperson.

Verkar detta intressant, kontakta oss:  mikael.berg@bergobrykt.se 46-70 623 77 33. Sista ansökan: 12 december 2014. Vi genomför intervjuer löpande.