Go to Top

Lediga tjänster

Berg och Brykt i Mora, Dalarna har sedan 1966 levererat hållbara lösningar med tradition inom murning, fasadrenovering, tätskikt och miljövänliga vegitationstak och betonghåltagning. Vi samverkar med ledande och kända aktörer på marknaden och har utbildning inom alla våra verksamhetsområden. Vi arbetar ständigt med hållbara lösningar inom tekniker och produkter där hänsyn tas till miljö, människor. Berg & Brykt fyllde 50 år 2016 med en kundkrets i hela mellansverige.

Vi söker en Erfaren snickare med helhetsperspektiv

Ditt uppdrag

I din roll som snickare hos Berg & Brykt jobbar du självständigt och nära alla avdelningar i företaget. Du har ett helhetsperspektiv och servar våra arbetsplatser med snickeriarbeten, ställningsbygge, betongarbeten mm. Det är meriterande om du har erfarenhet av enklare plåtslageri.

Profil

Vi söker dig som trivs att samarbeta men även kan arbeta självständigt och är en kvalitetsmedveten och driven person. Du är punktlig och ordningsam. Skriv och berätta om dina erfarenheter och tankar om vad du tror du skulle kunna bidra med till vårat team. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som har ett intresse för arbetsuppgifterna och vill utvecklas. Internfortbildning kommer att erbjudas vid behov.

Körkort är ett krav. Arbetsplatserna är runt om i mellansverige.Intervjuer sker löpande sök i dag. Ansökan skickas till: mikael.berg@bergobrykt.se

 

Ansökan skickas till: mikael.berg@berobrykt.se

mikael.berg@bergobrykt.se