Go to Top

Rekrytering

Berg och Brykt i Mora, Dalarna har sedan 1966 levererat hållbara lösningar med tradition inom murning, fasadrenovering, tätskikt och miljövänliga vegitationstak och betonghåltagning. Vi samverkar med ledande och kända aktörer på marknaden och har utbildning inom alla våra verksamhetsområden. Vi arbetar ständigt med hållbara lösningar inom tekniker och produkter där hänsyn tas till miljö, människor.

 Berg & Brykt fyller 50 år 2016 med en kundkrets i hela mellan Sverige. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom tätskiktsbranschen. Vi kan i dag erbjuda det kompletta torv- och sedumtaket . Detta då vi jobbar med branschens ledande och främsta leverantörer inom tätskikt, torv- och sedum. Vi skapar ett unikt system för gröna tak.

Vi behöver nu utöka vår verksamhet inom tak med Två Takmontörer för låglutande tak. Papptak och duktak

Vi har jobbat med låglutande tak sedan 70-talet och inom företaget finns stor erfarenhet och kompetens. Berg & Brykt söker nu medarbetare, ny eller gammal i gamet, till vårt Takteam.

 Ditt uppdrag

I din roll som taktäckare hos Berg & Brykt arbetar du främst med asfalt baserade tätskikt men även duk. Du kommer att jobba med helhetslösningar vilket innebär arbetsuppgifter som renoveringar till nyproduktion det vill säga allt från isolering till färdiga gröna tak. Det är meriterande om du har svetskunskaper inom området. Det är till fördel om du har erfarenhet inom bygg och plåtslageri.

 

Profil

Vi söker dig som trivs att samarbeta men även kan arbeta självständigt och är en kvalitetsmedveten och driven person. Du är punktlig och ordningsam. Skriv och berätta om dina erfarenheter och tankar om vad du tror du skulle kunna bidra med till vårat takteam. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som har ett intresse för arbetsuppgifterna och vill utvecklas. Internfortbildning kommer att erbjudas vid behov.

 Körkort är ett krav.

Intervjuer sker löpande sök i dag då tjänsten kan tillsättas innan ansöknings tiden gått ut.

Senast ansöknings datum: 20 maj

Ansökan skickas till: mikael.berg@berobrykt.se